twilight once again

hur bra är inte twilight? jag vet att ja skrivit om den förut, men det går inte att få nog av den.. hah, verkligen en av dom bästa filmerna jag sett! snart, eller ja om ungefär ett år kommer tvåan ut.. härligt!

igår kom jag hem från sandviken, har umgåts lite med tobias vilket har varit jätte trevligt! ;) så nu är ja hemma och imorgon åker ja förmodligen in till sandviken igen och sedan träffar bästa anna jossan och johanna..  kanun det där!

men idag blir det en lugn dag med familjen, lite film, god mat och så kommer förmodligen lite folk hit ikväll! trevligt! sen blir det kanske bio i veckan också, längesen nu. bra det!

I miss it and I miss you
_________________________

här kommer en bild sedan dagen i gävle med anna och johanna :)





oj vad fort det går

saknar new york, människorna och staden, går inte att beskriva hur det är att vara där :) både människorna i new york och människorna från sverige som följde med till new york, kul när man träffar nya härliga människor! tiden går fort, så snart träffar ja nog dom :)

idag åker jag in till sandviken, var ett tag sen jag var där nu :) har inte gjort så mycket på lovet än, bara tagit det lungt :) men det är väl det det går ut på också kan jag tänka mig :) nej nu ropar duschen efter mig, hörs


GOD JUL :)

härlig dag.. julafton är riktigt mysigt helt enkelt! bra sällskap, bra tv, bra julklappar, bra mat, ja vad mer finns det att säga :)
så, god jul på er alla :D



back in the USA; fredag åker jag till new york





MIN ÖNSKEPLÅTNING



Hanna Björjstedt har en tävling på sin blogg där jag nu är med och tävlar :)

Jag skulle gärna ta bilder utomhus vid vattnet med Stockholm i bakgrunden och lite senare på dagen så det blir lite fina färger mot solnedgången! Antingen fina kläder med lite halvruffsigt hår och med lite mer än naturligt sminkad, eller volymat hår och samtidigt fint och med mer tuff stil :)

Var med och tävla: http://hannabjorkstedt.blogg.se







lite roligt sådär ibland med gamla bilder (:







































ja det var lite småkul.. nu blir det sova




RSS 2.0