kort inlägg, YES

Camilla kom nyss in och berätta att H&M hade ringt och sökt, mig kurvan och mathilda, för det är vi tre som har chansen att få praktikplatsen där :) skönt att höra, blev riktigt glad när jag hörde det! :D

pusss

sverige kommer slåss om guld?

haha det var vad tidningen trodde, blev inte riktigt så även fast perrelli var rikitigt bra.
men så är det, höjdpunkten var iaf björn gustafsson. haha. twelve points go to sweden :p

image95

Oh, out of the light

... Like a star, like a hero
Love will survive Oh,
taking the fight
Is the life of a hero
Staying alive
This is a story
Of love and compassion
Only heroes can tell
Oh, out of the light
Like a star, like a hero
Love will survive


hejja perrelli ..

vårruset :)

idag är det onsdag och skolan gick ganska fort, fick reda på nationella provet i matte där ja faktiskt fick VG+ :D känns riktigt roligt , och fick då VG i betyg.. efter det for jag hem och sen for jag in till gävle där jag sprang 5 km, vårruset alltså tillsammans med tremänningen.. sprang hela vägen och det gick ritkigt bra :)
så nu har man sprungit 5 km idag, 4,2 km i söndags med laget och 3 km i fredags :p
BRA :D
så nu blir det bara att sitta och kika lite på tv och äta mycket god frukt, bl.a.
imorgon är det även match, mot ockelbo borta. hoppas det går bra. :)

ha det mys.

jag älskar dig tobias

helg helg, härliga helg

då var det äntligen helg :) igår var det match, spelade mot strömsbro och dom spelade kanske hur fult som helst, iaf. matchen slutade 2-2 och faktum är att jag gjorde ett mål.. riktigt roligt :) med vänstern också :D hah.

ja och idag har vi haft företagsekonomi prov, hann inte med allt tyvärr, menmen.. svarade på allt annat. haha, men det ska nog gå bra :)
har även sprungit 3 km idag, med skolan.. ganska jobbigt, men efteråt är det bra :) hah ..

i helgen nu så händer inte så mycket, fredag är det färnbo som gäller.. umgås lite med familjen, för det var ett tag sen det med.. för det är mycket sandviken nu. men det är trevligt det med :)
imorgon åker jag in till sandviken igen, där jag ska träffa älsklingen.. mys <3
söndagen kommer den också, och då är det bara på med springskorna och ut till trebo där vi ska springa med laget, och det kommer säkerligen bli hur jobbigt som helst.. längtar inte om ja ska vara ärlig :p sen har vi även fått nya matchdräkter så vi ska dit och prova sånt också, direkt importerade från thailand av roger :p haha .
Sen efter det ska jag nog träffa tobias igen, och det säger jag inte nej till :) tihi.

nu blir det musik och snart film, trevligt (: hörs.

puss

tobias, finns ingen som du <3




hej igen

nu var det sådär sjukt längesen jag skrev igen, men håller på och göra om bloggen, men är inte expert på det. får se hur det går.. har nog inte skrivit sen sista april tror jag, så vi lär väl börja därifrån ;) sista var riktigt mysigt då var det för grillning hos martin, sen for vi över till david, där det var helt okej.. :) själv mådde man bra, emot vissa andra.. vill inte peka ut några namn men .. ah neh ;) älskling <3 .. senare stannade tobias kvar hela helgen vad jag kommer ihåg :) trevligt.. skolan gick fort och tisdagen var flickorna hemma hos mig i lägenheten.. simone, anna, erika och jossan.. riktigt trevligt. :) veckorna går och snart är det sommarlov.. längtar hur mycket som helst, slippa gå upp tidigt till skolan .. är så himla skoltrött, men det är jag nog inte ensam om kan jag tänka mig .
i helgen var det.. vad gjorde jag då, just det, lördagen var det grillning hemma hos anna.. riktigt rikitigt trevligt och gott :) kött, potatis kroketter, sallad, bea och lite allt möjligt gott :) jossan, anna, johanna, sara och jag, sen kom även andra sandviks pojkar inklampande genom dörren, blev lite kubb och singstar och liknande.. då man cyklade hem runt halv två, två tiden hem till tobias :) HAH.
måndagen kom och det var skola igen, tisdagen kom och det var inte skola nej, då for vi, en stor del av klassen, till sthlm till uf-mässan där vi var och kikade runt :) roligare än vad jag trodde det skulle vara, tummen upp där.
sen blev det shopping, glass i gamla stan och annat mysigt och trevligt med jossan och anna :) <3
Sen var det onsdag, då bestämde vi att jossan och anna skulle sova hos mig, blev tacos, och då kom även erika och simone och kikade förbi, trevligt med ännu mer besök sådär :) sen blev det mysprat på kvällen till 2 ungefär. och det var kanske inte så smart för dagen därpå skulle vi upp klockan halv sex, för bussen till stockholm gick ungefär kvart över sju.. blev även lite panik där på morgonen ..
som sagt, stockholm igen på torsdagen då vi skulle på studiebesök på mcdonalds huvudkontor..
fick käka gratis sen på donken, och hur hungrig som helst var man, men ändå fick man bara i sig en halv hamburgare.. hm, jaja.
idag är det fredag och vi slutade skolan tidigare än väntat, vilket var skönt :)
så nu ligger jag hemma i sängen med bärbara och ska snart ringa älsklingen för att prata lite innan man går och lägger sig. :) alltid mysigt.
ah iaf, har även varit ute med fiona, anna och elin till hamre.. trevligt :p
men nu ska ja slå en pling till tobias, hörs :)

gonatt

tobias, my everything <3

image93
 

RSS 2.0