the producers

I helgen var jag och familjen till stockholm, där det blev en musikal, the producers: det våras för hitler. haha, den var riktig riktigt rolig. det blev även mat på TGIF: thank god its friday, chicken quiassadias, med guaccamole och creme freish. hur gott som helst. även shopping, inte mycket, men två tröjor fick följa med mig hem :) myspys dag med familjen,
söndags, match mot norrham, där vi gjorde en bra match. efter det hem till färnbo, skönt att vara hemma.
måndagen var det praktik, då ja slutade klockan sex, sen hem och mysa med älsklingen.
tisdagen, jobb till fyra, sen fortsätta jobba på mässen till halv elva :) skönt med lite pengar.
onsdag; sov morgon till elva, gävle, hem, tillbaka till skolan, hem, och  nu är anna och jossan här för vi måste finslipa på engelskan. och nu är klockan tjugo över ett och vi är nästan klar. haha, så nu ska vi nog sova och prata lite grann.


imorgon är det skola och match! hejsvejs


tobias<3





gamla härliga tider :)


film och mys

blir det nu :) hej .

00:01

 
härlig sovmorgon till två idag, hur underbart skönt som helst, om det ändå kunde vara så varje fredag. ja det skulle man inte säga nej till!
men kändes ganska onödigt att gå dit, eftersom lektionen inte var mer än en timme ungefär och vi fyllde bara i ett papper, men iaf, huvudsaken är att man gick dit.
efter det for ja hem till färnbo, sen får vi sen vad som händer ikväll. kanske bara en filmkväll hemma med familjen, det är alltid mysigt. :)

i veckan var det två dagar praktik igen, som vanligt, och i måndags gick jag även på Arn 2, vilket var en riktigt rikrigt bra film tycker ja :) hela slutet satt jag och bölade på bion, pinsamt, men vad ska man göra? :p är den bra så är den :)
sen igår var det även kick-off i gävle, med uf.. och det slutade ungefär mot två tiden.
efter det åkte jag tillbaka till sandviken, vilket var ganska onödigt, för ungefär en eller en och en halv timme senare åkte jag tillbaka till gävle med älsklingen min för att vi skulle gå på Get Smart, när vi kom in till gävle gick vi och hämtade billjetterna och sen gick vi och åt mat inne på nian :)
gick sen vidare till bion där vi satt och väntade på att få gå in, och bion började halv sju, enligt tobias, så där satt vi och väntade och väntade då jag sen kollade på billjetterna och såg att den egentligen började sex, så då sprang vi in och vi hade då missat en halvtimme av bion, haha, iaf så var den helt okej, lite sjuk humor sådär, men det är roligt det med ibland.

men nu blir det nog lite film, next tror jag, sen blir det sängen och sova en härlig natt i min sköna säng, så hej och godnatt!


helg






kväll med dom bästa,

None None

onsdagskväll

idag gick skolan ganska fort, och nu är ja redan hemma. skönt :) imorgon börjar vi nio, haha den dagen är som våran sovmorgon kan man säga ;p
har hållt på med uf företagen hela eftermiddagen med anna och jossan, där det blev mycket sång, haha.
även att vi har fixat studiebesök på björk & berries.
ikväll blir det lite mys framför tv;n, det är idolstart, haha, men tyvärr inte samma idoljurry som vanligt.
det blir även girl meet cowboy, haha lite småroligt faktiskt, sen blir det även mcleods daughters som ja fastnat för, riktigt bra serie :)
fredag blir det bio med anna och jossan ska ni se, mamma mia :) så får ja äntligen se den, musikalen var ju helt underbar. kanon bra :) hoppas filmen är lika bra.
lördag är det fest hos cilla, så det ska bli trevligt, och sen på söndagen är det match på hagaström, där vi hoppas det går bra. sen på måndagen börjar praktiken igen :)
så fullspäckad helg .

nu blir det tv, och god mat, hade, hej :D

tobias, helt underbar <3

nothing is impossible

ännu två dagar avklarade på H&M, och jag stortrivs, det är riktgit roligt. dagarna går mycket fortare nu än vad dom gjorde förra veckan.. har fått reda på många bra överraskningar idag, och det var roligt.. haha :)
iaf helgen var kanske inte så jätte rolig, roligare med fest, men det blir det iaf den här helgen. fest hos cilla, så det taggar vi. före det kommer även anna jossan och kanske johanna över före.. blir kanske lite mat och prat och lite smått :) trevligt.
idag gick som sagt praktiken fort och innan jag for tillbaka till sandviken fick en söt tröja följa med mig hem :)   och hann med träningen idag också. skönt :)
nu är det bara mys framför tv;n, med lite frukt och myskläder :) det är trevligt.
men snart är det sovtime, tidig morgon imorgon. hej

nu vill jag bara bort till värmen.




RSS 2.0