you are beautiful

image86

tisdag kväll .

nu har jag inte skrivit på ett tag igen.. förra veckan, i torsdags, var det match mot färnäs i mora. dom vann tyvärr men bara med 4-3 och måste säga att vi var bättre där i andra halvlek.. bilresan dit och hem var också trevliga. hah.
innan matchen var jag hem till simone och åt födelsedagsfika :) med några i klassen..mysigt, tack för det. :)
fredagen spenderade jag med underbara tobias. vilket alltid är mysigt. där vi åt grillat hemma hos honom, mums kan jag lova. lördag hade han match och det var svinkallt, har inte frysit så oerhört mycket på länge länge kan jag lova.
sen blev det gott med pizza från american pizza place som man blev bjuden på där :) trevligt. sen behövde jag åka hem till färnbo, och plugga matte.. hade matte prov i måndags och det kändes väl som att det gick bra tycker jag, nog för att det hade kunnat gått bättre..men ja tror ja är nöjd, får se hur det blir med resultatet. :)
idag är det tisdag och skolan.. efter skolan gick jag hem och inte långt senare kom jossan och anna och plinga på dörren. sen cyklade vi och simone till träningen och det var jätte härligt att träna pga. vädret som var helt underbart :) riktigt varmt och skönt.. känns som om sommare kommer närmare och närmare OCH det gillar vi :)
efter det åkte jag hem och tog en varm och härlig dusch, och sen kom anna och jossan igen, inte långt, eller jo långt senare kom simone och erika ;) hade myspys kväll hemma hos mig med lite mat, snacks, vattenpipa och skratt :) riktigt trevligt. :) men nu känns det som om jag börjar bli lite trött, så ska nog packa ner mig under täcket.
hörs :)



tobias, my everything <3


image83 image84 image85


image82image81

segasöndagar gillar vi inte .

nu är det söndag igen och imorgon börjar skolan, inget jag längtar till.. nog för att vi i klassen har det trevligt på skoldagarna, men ändå . nej usch, nu är det bara sommar och sommarlov jag vill ha (:

i fredags var sista dagen på praktiken :) har varit trevligt att vara där. efter det blev det bio med älsklingen, 21.
Säger bara en sak, KA
NON. Kanon är det perfekta ordet för filmen, den var riktigt bra om jag får säga det själv (:
Efter filmen tog vi bussen tillbaka till sandviken, och skyndade oss till ica maxi för att köpa lite bröd :) efter det for vi hem till lägenheten och la oss och sov en härlig myspys natt. :)

pratade sedan med pernilla och vi har match på torsdag i mora :) undrar hur lång tid det tar att åka dit? det är typ 20 mil och matchen börjar halv åtta och ja, blir väl antagligen en sen kväll då :) men vi får hoppas det går bra.

tog iaf bussen hem igår till färnbo, kikade på guldkompassen med familjen :) den var faktiskt ganska bra (:
och nu är det segsöndag. det
gillar vi inte, funderar på att ta en dusch, skulle vara skönt :) ja så får det bli, hörs.

puss

tobias, my one and only <3

image80



torsdag

oj vad dagarna går, nu hoppas vi snart på sommar och sommarlov.. kommer bli helt underbart med sommar, längtar som sjutton (: men när man väl trodde att det skulle börja närma sig så ser man på morgonen fullt med snö ute på gården.. vafan? nej nu får det ta och bli sommar :)

idag är det iaf torsdag och jag har varit på praktik.. på hm är jag ju, riktigt trevligt :) tiden går fort och imorgon är det sista dagen på hm.. både tråkigt och skönt, men det har varit trevligt kan jag lova. alla har varit hur snälla som helst.. har köpt lite nytt, som tre linnen lite smycken och liknande.

i helgen var det fest hos adam :) trevligt.. jag har spenderat den större delen av helgen med tobias <3, och då blev det då fest med trevligt folk.. och imorgon är det fredag, hur skönt som helst.. och då är det bio med älsklingen :) myspys.

orkar inte skriva så mycket mer nu,
men ska laga lite mat nu tror ja . :)

hörs

puss

tobias, you are my everything <3

tobias

jag älskar dig <3

då var det tisdag.

helgen har gått fort, men man har ju hört att tiden går fort när man har kul och det kanske kan stämma, för jag har tillbringat min helg med tobias och för det mesta i lägenheten som jag nu flyttat in i :)

i fredags flyttade vi in lite saker till lägenheten, jag klippte mig, var en sväng till valbo och så, sen åkte jag till lägenheten för att min älskling skulle komma, vi hade det hur mysigt som helst, beställde thai mat från en thai restaurang och det blev kyckling med jordnötssås och ris för oss båda, vilket blev hur gott som helst :) mummms. sen blev det myspys och filmkik, alltid trevligt :D

lördagen kom och vi sov till ungefär halv åtta? haha, nej men somnade om och vakna runt elva, skönt och speciellt skönt när man hade älsklingen bredvid sig <3. Vi tog bussen in till valbo där jag köpte tights, strumpbyxor och lite smått och gott. trevligt, på kvällningen gjorde vi oss klara för det var fest hos cilla :) innan det kom anna, sandvikens anna, hem till mig :) trevligt trevligt. sen bar det av hem till cilla. det var riktigt trevligt, men till slut kändes det som om man skulle ta kväller, för trött blev man och då var klockan halv två, men det kändes som om man åkte därifrån tidigt eftersom det var då nästan allt folk kom, hah. men sen ställde man ju även fram klockan en timme så vi kom hem till lägenheten runt halv tre och somnade väl tre.

söndagen hände inte så mycket, vi sov ut, kikade lite film och for hem till tobias :) där vi fick goda våfflor som hans mamma gjorde till oss. gott. :) hände nog inte så mycket mer då.

Sen kom måndagen och det var dags för praktik, var helt okej :) fick göra ganska mycket samma saker, hänga upp kläder, leta reda på vart dom satt osv. men det var roligt :) och personalen är hur trevliga och roliga som helst, och det är ju verkligen ett stort + (: sen kom jag hem och även igår var jag med tobias :) riktigt riktigt mysigt, vi gjorde tacos och hade det mysigt :p

idag är det tisdag och det var praktik igen, roligare idag, fick göra lite allt möjligt :) trevligt. men nu ligger jag bara här och pratar med några trevliga på msn och så och i luren väntar tobias så ska prata lite med honom :) sen bör jag nog sova snart, för jag ska även upp imorgon bitti så.. godnatt allihopa :)

jag älskar tobias, det finns ingen som du <3 du är det bästa som hänt mig.

RSS 2.0