you´re on my heart just like a tattoo

None fredag och helg, skönt kan jag lova. så sjukt långa dagar så bena blir så trött så dom släpar efter. igår var det torsdag och skolan var den kortaste dagen faktiskt, tio över tre, dom här närmaste veckorna sen blir det 8-17 varje dag, plus praktiken 10-18, men så kan det vara.
anna jag jossan och magda försöker på sprutt på våra hjärnor för att komma på en riktigt bra uf produkt, men ideerna kommer väl snart..

jaja, ikväll får vi se vad som händer, kankse åshammar :) som skulle bli mycket trevligt.
imorgon är det fest hos kurvan, men även kräftskiva, men nog är det ju roligare med alla vänner på fest ju.. men vi får se hur det blir.

förra helgen var det myskväll hos mig med anna jossan och johanna. vilket var riktigt roligt, det blev yatzy, musik, film, prat och sång, och den goda maten får vi ju inte glömma.
hannibal var filmen, inte direkt bra, så det är ingenting jag rekomenderar alls.
"hannibal, måste fånga fler" .. haha kanon sång där av oss.

förresten tycker jag hösten har kommit lite för tidigt, sommaren är ju inte slut än, eller den ska inte vara slut. ja det suger i allafall.
hejdå

tobias, helt underbar person <3

torsdag

i måndags började praktiken, själv är ja på h&m och trivs jätte bra :) ska vara på barn avdelningen nu i tre veckor och sen går jag vidare till cosmetic i tre veckor :) och det är roligt där, så det ser ja fram emot :)
efter det blev det lite extrajobb på mässen, tjäna lite pengar, för min ekonomi står inte på topp alls.
halv tolv var ja klar och då blev det cykeln hem och käka lite, sen sova en härlig natt efter en jobbdag..
tisdag var andra dagen för praktiken och det gick lika bra då tycker, men man känner att man är alldeles slut i fötterna.. efter praktiken blev ja kvar till ungefär halv åtta i gävle, då en "tröja" fick följa med mig hem :)
igår var "första riktiga" dagen i skolan, jobbigt, långa dagar nu ..
idag är det torsdag, skolan, träning, tobias.
och i helgen har jag fullt upp också :D mycket som händer, kul

iaf, 11 månader idag med min älskling, underbart <3

fotboll :)

igår kom vår efterlängtade seger, 3-1 mot ockelbo :) riktigt skönt att spela, när vi spelade så bra allihopa :) KANON!

:)


thursday

igår var det första dagen i skolan, eller första dagen på andra året :) för nu har man börjat i tvåan, SMHP 2, trevligt att träffa alla från klassen igen :) hände inte mycket alls, efter skolan blev det marangoni med några tjejer från klassen, vilket var trevligt :) senare blev det lite mat och träning. sen på kvällen kom även tobias förbi då det blev filmmys :)
imorse blev det lite brännbols kik sen iväg till skolan och då hände det inte mycket heller.. nya platser och grupper, sen försöka komma på en Uf-"produkt", och ja vi har väl en kanonide om man kan säga så :)
efter skolan blev det en sväng in till gävle för att presentera sig inför sin praktikplats, men det hade jag gjort eftersom jag praktiserat där förut, men åkte in ändå och hälsade på alla :) ska bli toppen att praktisera på h&m.. :)
nu sitter jag här och ska snart ner till jernvallen, där vi har match på ockelbo klockan 19.00 :)

hörs. puss


Gavin Degraw


mamma mia, stockholm :)

i fredags var jag och älsklingen till stockholm, det var min födelsedagspresent från honom, riktigt gulligt, biljetter till mamma mia och ha en mysig dag med honom i stockholm helt enkelt, shopping och god mat :) så tack för det tobias, hade riktigt roligt kan jag lova. vi åkte in på morgonen, tio över elva gick bussen från resecentrum påväg mot stockholm, när vi kom dit blev det god mat på en mysig restaurang, sen shopping och senare mamma mia i globen. och det var jätte bra, mamma mia var verkligen kanon(!). dom sjöng hur fint som helst, så nu ser jag fram emot att se filmen också :)
imorse vaknade jag sent, härligt.. inte så många dagar kvar på sommarlovet nu tyvärr :/
imorse var jag även ute och övningskörde, och det gick hur bra som helst, så imorgon när ja åker in till sandviken så kör jag, blir nog bra det :p
imorgon klockan elva har vi match mot strömsbro, hemmamatch på jernvallen :) förra matchen mot dom slutade 1-1, så vi får hoppas det går bättre den här gången..
efter det blir det nog att köpa in ännu lite mer saker till lägenheten, och senare hem till lite mysiga vänner då det blir hemmagjorda pizzor och film :) mys.
men nu är det kanske dags att knyta sig och sova, upp tidigt imorgon för samling klockan kvart i tio på jernvallen. men vi hörs. hej



jag älskar dig hur mycket som helst tobias <3

14 augusti

vad är det för dag idag, vad är det för dag idag, nej det är ingen vanlig dag för det är erikas födelsedag, hurra hurra hurra. grattis på 17-årsdagen erika


<3



jag älskar dig

the day after yesterday

imorse vaknade man pigg som en mört, eller så inte. sov kanske till elva och resten till typ sju ? haha, nog för att det är meningen att man ska upp sent tycker jag, efter en trevlig kväll. men det brukar oftast bli så att man vaknar tidigt.. så är det :) ja igår hade jag lite födelsedagsfirande, både jag och erik fyllde, han 18 och jag 17, så grattis erik. först lite tjejer som kom över på fika och mat. där det serverades goda saker, senare kom fler folk inklampandes, och det blev allt trevligare och trevligare :) sen vill jag också säga tack så mycket för alla fina presenter :)
dom sista gick nog hem ungefär runt halv fyra, ungefär. :)
då det blev film för oss som var kvar, alltså sandviksborna som skulle övernatta i österfärnebo :)
efter dom hade åkt hem blev det städning, sen buss in till sandviken, eller nej inte buss, för den missa vi, så det blev bil, alltså bil in till sandviken för att gå på träning.. som var ruskigt rolig idag :)
och nu är ja hemma i färnbo igen, och ska nog dra på en film nu. och på fredag blir det stockholm med älsklingen, mamma mia i globen :) kanon!

men vi hörs.

tobias, jag älskar dig underbart mycket <3

910811

mamma pappa joakim och tobias har sjungit ja må hon leva och så har man fått många fina presenter, mysigt :) fick bl.a. billjetter till mamma mia i stockholm och en dator :) en bärbar, kanonfin. för när vi börjar nästa termin så delar vi datorer med treorna och hur kommer det se ut när vi har lektioner samtidigt? hm ja det kommer bli ett problem som ja hoppas dom löser :)
idag kommer det folk hit, först lite lätt som kommer och fikar och käkar mat och senare mer ´folk förhoppningsvis (Y)
så nu ska jag umgås lite med älsklingen och sedan förbereda lite :) och tack familjen och tack tobias <3

pöss


17

910811, ja då var man 17 år. trevligt :) igår var släkten här för att fira mig, trevligt och imorgon är det fest, får se vilka som kommer, var väldigt sent ute. men ah får väl se som sagt. aja, nu blir det till att sova tror ja, eller kanske mysa med film med älsklingen, får se :) vi hörs, puss.





match

match mot hedesunda idag, i hedesunda kl. 15.00

08.08.08

idag är det den 8/8-08 och imorse började som sagt OS, och det började klockan 08:08 (: invigningen av os var sjukt fint och det kostade säkert en slant. haha.
den här veckan har det varit mycket film eftersom att vädret inte vill vakna på den rätta sidan, tråkigt att inte solen är framme nu utan bara regn hela dagarna. och är det regn så är det typiskt filmväder, det har kikats på; wanted, juno, all the boys love mandy lane, 10 things i hate about you, wall-e, good luck chuck, picture this och säkerligen någon mer. självklart har många av dessa filmer kikats tillsammans med älsklingen.
igår efter träningen blev det varma mackor tillsammans med tobias, och sedan kom sofia inklampandes genom dörren, hon har även övernattat hos mig i lägenheten och det var trevligt. blev film och prat och det var helt enkelt mysigt. :)
imorgon är det match mot hedesunda i hedesunda klockan tre, och efter det blir det cityfesten med anna och kanske erica :) söndagen har jag min underbara tobias hos mig och senare på dagen kommer även släkten för att fira mig, och måndag så ska jag nog dra hem lite folk till mig :) (Y)
tisdagen är det träning och kanske att jag åker till bollnäs med älsklingen.

15 augusti, mamma mia med älsklingen <3

nu ska jag nog kika ännu mera film och sedan gå och lägga mig. hej




hemma igen

då var man hemma igen efter två långa veckor i halmstad, falkenberg, karlstad, borås och göteborg :) ja jag har hunnit med mycket, sol och bad, shopping, hälsat på gamla vänner, och haft det trevligt och mysigt helt enkelt. har även hunnit med liseberg i göteborg :) kom hem i lördags/fredags kan man säga. iaf så har det varit trevligt (:

idag har jag träffat min underbara tobias som jag har saknat, myspys <3
nu i veckan blir det också trevligt, cityfesten med sandviksbor och färnbobor, fyller även år så får se om det blir lite middag och partaj med några vänner eller kanske fler? jag vet inte, har inte bestämt mig än :) men något blir det iaf,

självklart blir det mycket tid med tobias, vilket är härligt, och även mycket tid med vänner och familj :)

men nu blir det vänner, och senare JUNO, vilket verkar vara en riktigt bra film. sen kanske man hinner med 10 orsaker att hata dig, vilket är en underbart bra film :) så nu har ja inte tid att sitta här, ha det bra.

RSS 2.0