lördagkväll

då var det helg, fredagen spenderade jag hemma med familjen! riktigt skönt att bara vara hemma och kika film och äta god mat och bara vara helt enkelt.. känner att ja behöver lite lugn och ro nu när det är så fullt upp i skolan och på praktiken! ja ja får nästan ingen lugn minut i veckorna..
men idag så blir det en liten "mysfest?" eller vad man ska säga, ja fest helt enkelt, hos lytter! med tjejerna i klassen! ska bli trevligt! så nu ska ja köra till sandviken, hej!




beställd!

<3



 I love you!

onsdag den tjugoåttonde januari

nu var det ett tag sen man skrev igen, men känns inte som jag har orken pga mycket skola, praktik och plugg.. faktum är att praktikdagarna har varit trevliga den här veckan. jag och mathilda provade att äta på ett nytt ställe där vi åt bakad potatis med kycklingröra. riktigt gott!
i helgen käkade jag på napoleon med anna, johanna, sara och karin. riktigt trevligt och riktigt gott! efter det blev det film.. prom night.. ja måste säga att den nästan var lite bra.. blev inte så sent så runt tolv åkte ja hem till tobias och kika på film och myste! det har blivit mycket film i helgen och förra veckan.. eagle eye, another cinderella story, wild child, taken och fler bra filmer! nej nu fortsätter pluggandet och snart är det träning!

idag är det 1år & 4månader med underbaringen min! jag älskar dig tobias




tidningscupen!

FYFAN VAD ROLIGT DET HAR VARIT!!!!! :D

torsdag

den närmsta terminen kommer säkerligen bli väldigt jobbig, med mycket plugg. ja ja kan inte säga att schemat ser så där jätte bra ut, 30 minuter lunch är väl den enda rast vi har.. får se hur det går.. igår var det träning och då fick man reda på att man fick vara med på tidningscupen, riktigt roligt, härligt att spela i högbo.. många härliga människor!
idag hade vi historia prov och det gick jätte bra, även det engelska nationella! KUL!
idag blir det spinning på sanbacka, och imorgon är det tidningscupen :) blir först lite kik på herrarna med anna och sen har jag själv match mot ockelbo! hoppas det går bra..


LÖRDAGSKVÄLLEN

lördagskvällen blev faktiskt riktigt trevlig, började med lite musik, sång och spel hemma hos mig.. sen drog vi vidare ner mot mcdonals och ja jag säger som erika, den klirra skönt i kistan! sen vidare mot norrsätra där vi träffade trevliga människor :)
efter en lång och trevlig kväll med vännerna mina tog erika och jag vårt pick och pack (lite senare än alla andra) från norrsätra och gick hem till mig för att få i oss en god nattmacka och lite sömn! runt halv fem somnade vi nog.. jaja, tack för en trevlig kväll flickor! :)





















vilken låt!



blev helt kär i den här låten när jag alldeles nyss hörde den från erikas blogg. ojoj!

filmmys



nu bär det av till anna för lite filmkväll med dom bästa!


sakna det underbara USA



USA/Los Angeles 07

Andra dagen i skolan, den här terminen kommer bli lång, hoppas verkligen inte dom kommer behålla vårat schema som vi fått höra lite av, då vi börjar 8 - 17.00 varje dag! Hoppas verkligen på en ändring där!
Har precis kommit hem från Sandbacka där jag har varit på spinning, äntligen, nu kör all träning igång, fotbollsträningar också! HÄRLIGT!
nu blir det film med tobias <3


AUSTRALIA



en helt underbar film!

2009




RSS 2.0