GRATTIS ELIN!

Idag fyller en av de bästa år, Elin Hjelm! Ett stort grattis till dig och hoppas du får en kanondag :)




sommar, sommar och sol

hoppas detta underbara väder håller i sig nu under hela lovet! underbart är ju vad det är.

i fredags var det körlektion, vilket gick jätte bra, börjar verkligen kunna detta nu.. fredagskvällen var riktigt mysig, en kväll med fiona, elin, sofia och anna.. morgonen där på drog vi alla (except elin) till hamre, skönt! mot kvällningen åkte jag in till sandviken och hade en riktigt härlig sommarkväll med grillning, mys och allmänt skoj med anna jossan och johanna! tummen upp för den dagen (Y)

btw, vi taggar falkenberg av bara sjutton! sen taggar jag roadtrip med flickorna också ;)

idag skulle det blivit strandbaden med flickorna, men istället kommer mina söta kusiner hit och firar.. så det kommer nog bli en riktigt mysig dag ändå.. nej nu blir det ut i solen och bli brun!


jag bjuder på denna

nu taggar vi falkenberg tjejer..

en vecka i falkenberg med anna, johanna, jossan och sara :) kommer bli riktigt roligt och vi taggar redan nu :)

idag blir det jobb med högbolaget till klockan åtta ikväll.. en fredagkväll.. kul! efter det åker ja hem till färnbo och imorgon blir det grillning med anna jossan och johanna! great (y) på dagen hoppas ja på strålande sol så det blir lite sol och bad!

nej nu ska ja bli brun! hej


SOMMARLOV

Nu börjar äntligen det fina vädret komma till oss, underbart är vad det är. Midsommar var riktigt mysigt, var hemma hos malin och grilla med tjejerna och sen drog vi vidare till svensson. En riktigt lyckad kväll får jag säga! Tack för det

Bjussar på några härliga sommarbilder från Midsommar:
















SOMMARLOV!

Äntligen är det efterlängtade sommarlovet här, underbart! torsdagen bestod av avslutning och avslutningsfest hos cilla, vilket var riktigt roligt! Fredagen var det studentfirande så var in och firade och efter det blev det hem till färnbo, studentmiddag för johan! riktigt trevligt, men lite smått kallt.



hemma hos cillit



studentfirande

New Moon

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


AAH, efter att ha sett Twilight hur många gånger som helst längtar jag verkligen till New Moon kommer ut.. :)

RSS 2.0