allt är så himla bra

allt är så himla bra när ja är med dig tobias, du gör mig glad :) och det gör även mina underbara vänner.

lär väl skriva lite om vad som hänt under helgen och lite av vecka som gått.
i helgen umgicks ja med min underbara tobias hela tiden, vi var till norrsätra till kurvan, john och robin i fredags :) var inte där så länge utan vi åkte sedan tillbaka till tobias.. lördag morgon var det träning (: härligt egentligen att dom är så tidiga sådär.. men blir pigg :) att spela med trebo tjejerna är ruskigt kul. efter det följde tobias med mig hem, hade det mys hela kvällen.. med film och gott (: ååh, helt underbart är det.
vaknade med min älskling vid sidan av mig på söndag morgon, och det är mysigt. söndag kväll for vi hem till honom, (: kom på det en halvtimme innan b ussen gick så då fick ja lite bråttom sådär. men det gick bra. sen stog det på bussen; nästa hållplats trebo. så vi tryckte på stop knappen och sen klev vi av, och det var kolsvart ute så vi såg inte något och eftersom det är skog där så visste vi inte heller att vi hade hoppat av vid fel "station" så då fick vi gå, inte så långt egentligen, men det kändes långt när man var pömmsig (: så när vi kom hem till tobias äntligen så la ja mig i hans säng och somna på en gång.. hah, och skönt kan ja lova att sova nån extra timme sådär eftersom ja redan va i sandivken då.. :) härligt ja.
måndag skolan, sen hem..
idag är det tisdag.
åkte sju bussen imorse, åh det är fan jobbigt ;D menmen.. skola till halv två, sen gick jag, simone och jossan hem till simones lägenhet, kika step up :) trevligt. sen vidare till träningen :) vilket var en skoj träning, typ ;D. nu är ja hemma och har just duschat en underbart skönt varm dusch.. för eftersom vi tränat ute är det riktigt skönt när man kommer in i duschen :D ..
ah nu ska ja nog kika lite film, och snart prata lite med älsklingen.
hörs . puss

älskar dig min underbara tobias <3
och lär även säga att klassen är riktigt bra, :)

<3


idag

fyra månader idag älskling :)

det är helt underbart att vara med dig, är så himla glad att just jag har dig. Varje gång ja är med dig gör du mig alltid så glad och du gör allting för att ja ska vara glad. Det är så underbart att ha dig älskling, tack för allt <3 När ja är med dig har jag en sådan underbar känsla, låt mig inte förlora den känslan, och låt mig inte förlora dig! du betyder hur mycket som helst för mig, jag älskar dig tobias<3



image27

torsdag, och det är en väldigt seg morgon /:

sitter i skolan nu, har religions redovisning.. eller inte ja eftersom ida norgren är sjuk :O . menmen.
har iaf varit en seg morgon, vaknade en kvart innan bussen gick.. lyckat, tänkte äh ja kan ta 07.50 bussen.. eftersom vi börjar runt halv nio. så står ja där kvart i, men ingen buss kommer.. senare när klockan är tio över kommer den äntligen, så är jag beredd med busskortet..men när ja ska ta fram kortet ur fodralet så är det bara fodralet utan mitt busskort i.. lyckat jennifer :O hah .. menmen, gick hem så fick mamma skjutsa in mig :) så ja kom ändå in före bussen, bra det..

händer idag? skolan till elva om vi slipper företagsekonomin.. :) skönt isåfall.. sen efter skolan hoppas jag verkligen på att få träffa tobias, vilket ja nog kommer göra också..

nu är det å tagga helg. yes

puss

tobias, underbar <3

det vackraste jag vet

image23 image24 image26


tobias, du är det finaste som finns, jag älskar dig <3

härlig helg kan jag lova

fredag var det skola, men inte jobbig direkt, var inte mycket som hände egentligen.. idrotten var på SGA hallen i någon skum grop typ.. ;) hah ah, och anna :O förstår inte hur hon kan göra alla dom där volterna och så ;) haha sjukt.. efter det for jag hem till tobias :) som jag hade saknat hur mycket som helst.. var där en stund, sen skulle jag och älsklingen på bio :D vi var på napoleon och käka grymt gott och det var riktigt mysigt. efter det kika vi på bio, national treasure - book of secrets.. själv tycker jag den var riktigt bra :) sen åkte vi hem till tobias och igen och hade det mys.. lördags morgon hade jag träning, riktigt härlig träning måste ja säga. mycket folk :) vilket är kul. duschade snabbt, eller snabbt för mig, en halvtimme typ. hah, sen for jag hem till tobias igen :) var där en stund, sen for vi ner till SGA hallen , för där skulle han döma åtta matcher för p-13 .. satt där, sen ringde ja simone och så gick jag sedan och mötte henne.. så då fick ja lite sällskap där :) trevligt... senare gick hon till joss och anna.. för ja skulle käkilura hos tobias. efter det for vi direkt till bessemer hallen, för där skulle dom spela match :) tidningscupen. Så där satt jag hela kvällen och kika på älsklingen som var hur bra som helst. sjukt :) det var självklart dom andra också.. riktigt kul att kika på :) som sagt var där hela kvällen typ, med simone, anna, jossan, johanna och pernilla var även med :) men under en lång paus innan deras andra match skulle börja, gick vi till simones lägenhet och kika film.. sen var det match igen :) så då gick vi tillbaka och kika på dom och det var riktigt kul.. eller vad säger du simone? :D gick riktigt bra för dom :D för dom kom nämligen till semifinal som skulle vara på söndagen :) .. så efter sista matchen som var ungefär klockan halv två, for jag hem till tobias igen. myspys. på söndagmorgon klockan tolv hade han samling klockan tolv i bessemer hallen där dom skulle möta brynäs.. så där kika ja match med simone :) och det gick hur bra som helst ;) dom vann stort :D så det blev final för dom ;)
sen for hon hem till sin lägenhet och ja till tobias. runt fyra var det match för dom igen på jernvallen.. jag, simone och celine var där och kika matchen :) ruskigt kul för dom vann även finalen :D GRATTIS :) .. så guld för dom ;)..
kikade senare på fler finaler.. sen klockan sex tog jag bussen hem och nu sitter jag här.. men det har varit en riktigt härlig helg :D och det tackar ja älsklingen och mina vänner för :) så nu ska ja nog kika lite andra avenyn.. hörs : )
puss.


tobias, den bästa som finns <3

skola .

ska snart välja plats till APUn och det blir nog en klädesaffär hoppas ja :) förut var ja ju på stadium.. ah får se hur ja gör . jah, igår blev det så att ja stannade kvar i sandviken över natten och sov hos tobias.. mys som alltid :) <3 och ska även vara hos honom typ hela helgen , kika på bio och käka lite gott kan ja tänka mig..sen även kika på honom i tidningscupen.. :D nice. ah, det kommer bli mys..

idag ska ja försöka få ihop en handbok.. eller den ska bli klar, inte så mycket kvar så det ska nog bli bra :)
och så får vi hoppas på att ja slutar tidigare idag eftersom vi annars bara ska måla kärleks målningar eller vad det var..

sen får vi säga krya på dig till erika :D så krya på dig erika :)))))


men hörs. puss


tobias, alltid lika mysigt med dig <3

oh yess

då vare inge mer naturkunskap, HIPP HIPP HURRA ! känns otroligt skönt att ha den avklarad från gymnasiet. hur som helst så gick det helt okej, men är fan glad om ja går g :p haha. men man kan alltid hoppas på mer :)
vi hade även svenska redovisning och engelska nationella.. :/

just för tillfället gör ja inte mycket, har just lagat lite mat :)
och nu känner jag verkligen för att prata med tobias, så ska nog göra det (:

hörs hej.

puss

.. har aldrig känt så här för någon, jag älskar dig tobias <3

nu är ja trött.. :)

ligger nu här i min säng och är inte ett dugg trött, har naturkunskapsprov.. och nog kan ja lite, men inte mycket känns det som.. bläääää.. menmen

förresten, tobias... jag älskar dig :)







tråkig söndag, ovanligt?

alla söndagar brukar för det mesta vara mer än tråkiga.. och det kommer även den här söndagen bli.. har naturkunskaps prov imorgon så lär plugga det hela dagen typ.. fifan. menmen, det måste göras om man vill ha bra betyg..

igår var det lördag och vi var hemma hos ida i järbo ;) haha, var faktiskt en ganska lyckad kväll.. trevligt :) käkade tacos och sjöng singstar som sjutton .. trevligt.

och idag kommer älsklingen hem, men kan tyvärr inte träffa honom idag bara för att ja måste plugga.. ;o men får prata med honom lite istället :)



t o b i a s ,  j a g  ä l s k a r  d i g ! !

fredag .

jag är vaken, jag är uppe, jag är strålande glad.. men jag är inte pepp på skolan idag.

idag är det som sagt fredag och äntligen helg vilket är riktigt skönt , har inte riktigt bestämt mig om ja ska vara i sandviken ikväller eller bara vara hemma och ta det lungt.. får se hur det blir :) ..
imorgon börjar äntligen träningarna med trebo igen, vilket är riktigt härligt.. men nu vill ja bara att skolan ska sluta för idag, är så himla trött så det är sjukt..
iaf,, pratade nyss med älsklingen och han satt på bussen på väg till båten, jah, kommer saknarej så mycket.. :p
ah men nu lär man väl kanske jobba lite granna, höörs .

puss



t o b i a s , h u r   u n d e r b a r   s o m   h e l s t < 3



torsdag kväll och ja saknar tobias

image21

kommer sakna min underbara tobias , men ha det så bra i Finland.. ;)



- jag älskar dig hur mycket som helst kan ja lova . <3

ännu en skoldag

men snart så är det helg och det är härligt ju :) .. tror ja nog ska vara hemma och ta det lungt på fredagen, kan vara ganska skönt det med, tror inte jag orkar gå på clubheat, men vi får väl se. sen äre flicksen på lördag.. och då blire tacos, singstar och film.. kan nog bli lite trevligt sådär.. : ) men helgen hade varit ännu mysigare om älsklingen hade varit hemma, men han åker till Finland över helgen så han får man inte träffa :'/ snyft. så ja kommer längta otroligt mycket efter honom.. hoppas ja får träffa han på tisdag, i typ en timme ;) .. annars är det bio nästa vecka på fredag med honom och det kommer bli myyyys. <3
ah men iaf, idag är det torsdag och vi har för tillfället marknadsföring så, jag, simone, sofia, isabelle och ida sitter och försöker komma på någon planch grejjs. får se hur det går :)
idag är det mycket plugg , naturkunskap ;o suck.. det 'är seriöst hur mycket som helst och det ska ja plugga in tills på måndag. ja ja hoppas det kommer gå bra :D .
nu måste ja fortsätta, hörs.

puss


t o b i a s ,   j a g    ä l s k a r   d i g   m e s t   < 3 3 3

onsdag

på lördag börjar äntligen träningarna igen, fyfan vad skönt : D
och nästa onsdag kör anna och ja igång våra onsdagsträningar.. härligt ;)


to
bias , du är den bästa som finns <3

skola igen då :/ ..

jah då var det som sagt skola igen, fyfan .. har inte orken för skola nu .. haha, vill bara ha lov igen :)
ah men det är trevligt och träffa alla klasskompisar igen . :)
vad händer idag för mig då? skola till fyra, sen hoppas ja få träffa tobias en stund :) sen lite kik av heroes ikväll ..
sen tagga lördag med flickorna då .. HAHA - anna med fångad av en stormvind ;) .. ah, ska bli trevligt :)
m o a h a h a h a . . .

-------------

 t o b i a s  l e h i k o i n e n ,  b e t y d e r  m e s t  < 3

söndag.

ja idag är det söndag, släkten har varit här och vi har firat mamma.. grattis igen mamma :) <3 och så har min underbaring varit här också.. (: vilket har varit mysigt, som vanligt. <3 iaf, har spenderat hela helgen med honom.. men nu ser ja honom inte på ungefär två veckor .. sjukt :'/
men på tisdag börjar skolan, trevligt och träffa klassen såklart.. men skolan är ju mindre kul .. :) men som sagt gör klassen den bättre (: ..
nu orkar ja inte skriva så mycket mer.. men, hörs (:


puss


toooooobias <33333


hos älsklingen

i måndags var det nyårsafton :D och det var riktigt mys.. tobias kom till mig vid tre tiden, lite senare åt vi riktigt gott :) och till efterrätt min hemmagjorda vaniljpannacotta med hallonsorbé, och  ni som inte provat den är det synd om :) haha, för den är smaskens .. runt halv tio drog vi iväg till julia på partajj.. vid tolv slaget gick vi ut och tog emot 2008 med öppna armar :) det har varit ett väldigt bra år :D
efter det gick vi in igen , och runt två eller nåt så gick vi hem.. haha och det var en ganska trevlig promenad tillbaka .. vi gick med martin .. och senare stöp tobias över trottoarkanten efter att ha försökt nicka en snöboll. hah!
ah när vi kom hem, hade han onti knäna.. hah, men iaf så somna vi på en gång ;D
vakna runt två dagen därpå .. ;) runt nio följde jag med tobias hem, och hade en mysig kväll och natt hos honom :) alltid trevligt .. :D  <3 och nu sitter jag här, ska snart åka hem.. :/ menmen, hörs kanske mer då  .....

puss


tobias, jag älskar dig underbar <3

RSS 2.0