nu taggar vi..

falkenberg tjejer :)

just nu håller jag fortfarande på att packar, igår försökte ja packa allt.. men det fick tyvärr inte plats i väskan.. men hellre för mycket kläder än för lite, så jag får trycka ner allt! idag tror jag att förmodligen att vi ska gå på bio? efter det åker jag hem till kära anna olsson i sandviken och spenderar natten där för inatt klockan fem, på morgonen alltså.. går tåget från gävle till falkenberg! där kommer vi vara en vecka och tro mig, vi kommer ha hur roligt som helst!

finns inget mer att säga än, nu taggar vi, nu taggar vi!



this is from new york btw!

new york är..

helt underbart, kommer snart lägga in många av mina bilder från min lilla resa.

sommarlovet går så fort tyvärr, men har hunnit med mycket och det bästa på sommarlovet har redan börjat.. i helgen var jag i new york, på måndag morgon åker jag anna jossan sara och johanna till johannas stuga i falkenberg i en vecka, när jag kommer hem är det 20årsfest, efter det åker jag till österrike på bröllop och sen är jag 18, då blir det krogen och sthlm.. jag menar, hur bra låter inte det? jo KANON!

i onsdags var det sommarkväll med några av mina favorittjejer i gävle.. riktigt mysigt, det blev slagg i annas brors lägenhet och jag hade en riktigt lyckad ikväll :) ikväll är det fest ute i nässja, jag är taggad! hoppas på en bra kväll! mer om allt får ni höra sen!

HEJ!



Bild tagen av min Nikon D5000

NEW YORK



tomorrow

ser fram emot...

den sista delen av sommarlovet.. det är så mycket roligt som händer! tar saknerna när dom kommer ;) det jag verkligen inte ser fram emot är att skolan börjar igen.. men vi har bara ett år kvar! nej nu ska ja upp och grilla..



hardrock café i göteborg

bästa anna, är nu hela 18 år


Ett stort grattis till dig Anna <3
Ta det lungt ikväll .. ;)

RSS 2.0