söndag

idag är det söndag, och jag har just kommit hem. har varit full fart hela dagen ut.

steg upp imorse från sängen, tillsammans med min underbaring, då vi skulle upp och gratta pappa som fyller idag :)
sen till hedesunda för konfirmation, där min kusin konfirmerade sig. god mat och trevligt :)
efter det hade jag match i norrham, vilket ingen visste vart det låg, så några felkörningar blev det.
matchen slutade tyvärr 1-1. Efter att dom gjorde ett mål i dom sista fem minuterna, så kan inte mer än säga att vi verkligen var värda den matchen, för vi var kanon.

har även kikat spanien - tyskland där spanien tog hem segern med 1-0. målet gjordes av torres, finns ett ord för honom och det är kanon. för det är vad han är :) riktigt bra match och grattis spanien!

imorgon blir det ut och träffa några trevliga vänner och så kan jag tänka mig, trevligt. hörs :)

new york <3

idag är det söndag, och om jag inte nämnt det så är det ju sommarlov, härligt :D

sommarlovet kom i torsdags, och den torsdagen började med avslutning i kyrkan. :) efter det åkte vi några tjejer och fikade på deli, varma mackor blev det för nästan alla förutom härliga jossan som tröck i sig en kladdkaka ;)
efter det, hem till tobias där man blev bjuden på god tacos :)
blev stan en sväng, sen hem till honom och byta om till träningen.. var inte speciellt många där, ungefär åtta pers? menmen, slappträning om man kan säga så. blev även en härlig natt tillsammans med tobias.

fredagen hade vi tänkt åka och golfa, men vädret var inte på vår sida. utan det började åska och blixtra och bullra på himlen, så det blev mys framför tv:n, med kortleken :) hah, på eftermiddagen åkte jag hem till kära färnbo, där det blev god mat och sen gick jag ner till julia där även sofia, fiona och elin var :) så det blev filmmys, trevligt. sen hem och sov en god natt.

vaknade inte förns tolv, men så ska det vara ibland nu när det är sommarlov.. idag har jag inte gjort så mycket, packat och kikat på sverigen match.. :) lär säga att sverige spelade bra, och zlatan är kung :) tycker även att johan elmander var kanon den här matchen.. och så sakna vi chippen på plan.. matchen slutade tyvärr 2-1 till spanien, efter att dom gjorde ett mål i sista minuten.. tråkigt men så är det, så då är det bara att vinna sista matchen sverige, hejja :)

så som sagt imorgon åker jag till new york med mamma, vilket ska bli riktigt roligt :D mycket shopping, god mat och ha roligt på new yorks gator :D och helt enkelt ha det trevligt med mamma i new york :) så imorgon bitti klockan fem åker jag till arlanda..
så hade bra alla här hemma :) så hörs vi när jag kommer hem igen!
pusss

älskar dig tobias, finns ingen som du <3


skolavslutning

jossan jag anna pernilla :)

sommarlovet närmar sig med stormsteg

snart är det efterlängtade sommarlovet här, imorgon är det torsdag och då är det avslutning.

helgen har varit mysig, den spenderade jag med familjen och tobias. blev hemmakväll med film och folk fredagen med familjen och lördagen for jag in till sandviken och åkte då båt med älsklingen till deras sommarstuga :) det var mys.

måndagen åkte jag hem till färnbo, skönt säger jag bara (:

tisdag slutade skolan efter betygsinformationen i svenskan, där jag fick VG, så det var ju bra :) sen var det träningen, var riktigt skönt att träna idag. sen hem och kika sverige-grekland med älsklingen, som var riktigt trevligt :) och det gick ju även kanon för sverige. hoppas det går bra nästa match också, mot spanien :) heja.

nu är klockan tio och jag vill helst bara åka hem till färnbo. men tyvärr så har vi fortfarande skola, där vi får reda på betyg i idrotten och så. helst skulle jag vilja hem och se niornas avslutning. skulle vara roligt. nu var det ett år sen vi slutade nian, och det var en stor dag :D men tar fem över ettan hem och sen ikväll blir det säkert fest, eller ja det blir det :)

två år kvar, haha, sen tar vi studenten ;)

jaja nu ska ja snart till skolan, och sen äntligen till färnbo :) skönt. 

ha en trevlig dag.

TOBIAS <3

tagga

60/70 imorgon då..  :D

ja då var det inte långt kvar tills sommarlovet, härligt. :)

kortinlägg igen då, men sånna behövs också ..



yes

jag fick praktik på H&M :D skönt!

hej nu är det sommar, nu är det sommar

äntligen har sommaren kommit, riktigt skönt. man blir på riktigt glatt humör.. haha!
vad har hänt i helgen? ;

fredag: skolan går riktigt fort dom här sista dagarna, lika så denna fredag, inte mycket att göra i skolan eftersom man är klart med allt. innan skoldagen slut var det modevisning. var lite roligare än vad jag trodde det skulle vara, efter det for jag hem till kära färnbo. mådde tyvärr inte så jätte bra så blev inte fest för min del utan tog min kos ut till sandön tillsammans med tobias där vi mötte martin och några fler och det var trevligt, men sen for ja hem.

lördag: lördag hände inte mycket, blev mys med älsklingen. var även till bondgården ;) haha.. var trevligt faktiskt :) sen har det bara varit hemma mys hela lördagen tillsammans med tobias, kikat what happens in vegas, bra film och ruslkigt rolig :) har även kikat på james bond.. bra filmer faktiskt :p sen blev det en härlig natt med tobias och sen blev det..

söndag: vaknade med älsklingen bredvid sig, men fick inte njuta av det utan det var bara att gå upp, för det skulle bäras av in till sandviken . match mot stensätra, vilket gick riktigt bra i första halvlek,och sen mindre bra i andra.. så tyvärr förlorade vi den matchen. men vi var bra måste jag säga. efter det blev det kik på sif match, med jossan anna johanna pernilla och tobias. trevligt. matchen slutade 6-4 till sif. sen spelade även sverige mot ukraina så det blev ännu mer fotbollskik. fotbollsdag kan man väl säga. match hos tobias iaf, där jag la mig i tobias säng och somnade tvärt. skönt, vaknade med en fydundrande huvudvärd, vilket var mindre trevligt. så for hem runt halv tio till lägenheten på söndagen för att möta min kudde. sen blev det då..

måndag: och det är idag :) och idag har jag varit på intervju på hm, som gick riktigt riktigt bra :D så ja hoppas på det bästa att praktikplatsen blir min :D.. skulle vara jätte roligt. :) efter det for jag till skolan, vilket var ganska onödigt eftersom vi inte hade några lektioner kvar kan man säga, eftersom man är klar med allt :D hur skönt som helst.
har även jobbat ikväll, från klockan 5 - 23 :) sex timmar på mässen i disken, är bra gjort tycker jag :p så nu ligger jag här i min säng och funderar på att sova, klockan är halv två, på natten :) men har sovmorgon, så det kanske blir film :)

hade så bra, puss

tobias, my everything <3

RSS 2.0